Baru Dikubur Seminggu, Wanita Ini Syok Suami Ada Dirumah Minta Jatah. Ternyata Pas Begituan…

Baru Dikubur Seminggu, Wanita Ini Syok Suami Ada Dirumah Minta Jatah. Ternyata Pas Begituan…“saya betul – betul terpana karna kehebatan s3k$ arwah suami lebih hebat kala ia masih hidup dahulu, ”
“oleh karna suka dan juga puas aku jadi khilaf, terlebih kira – kira setahun aku wajib mengekang nafsu karna suami sakit, ” tambahnya.
oleh karna layanan luar biasa, zaleha mengaku tiap malam ia menanti kedatangan arwah suami buat menikmati ikatan istimewa itu.
tersadar sehabis azan subuh
tiap malam, katanya, 2 ataupun 3 kali ia terpaksa melayani arwah suaminya saat sebelum ia menghilang menjelang subuh.
bagi zaleha, ikatan itu sinambung kira – kira setahun hingga pada sesuatu hari terdengar azan subuh ia seolah – olah terbangun dari dunia khayalan.
“ternyata sepanjang ini aku bersetubuh dengan orang yang telah mati, ” ratap zaleha penuh ketakutan.
sehabis itu timbulah keinsafan karna apa yang dikerjakannya sepanjang ini salah disisi agama.
berniat tidak ingin terus menerus berhubungan dengan orang yang sudah mati, zaleha juga menemui sebagian orang pintar buat menghindarkan kendala mistik itu.
tetapi sayang seluruh usaha itu percuma dan juga jelmaan arwah suaminya terus tiba menidurinya tiap malam.
kesimpulannya, zaleha, memohon dorongan praktisi perobatan tradisional, datuk kelana indra sakti, yang membebaskannya dari cengkraman makhluk itu.
sedangkan datuk kelana berkata begitu simpati memandang muka zaleha pucat dan juga serupa tidak bernyawa, karna kurang tidur dan juga kerap bersetubuh.
katanya, sehabis sebagian kali mengasuh memakai teks ayat suci al – quran dan juga ilmu kebatinan, barulah terbongkat siapa sesungguhnya makhluk laki – laki tersebut.
“pria yang meniduri zaleha tiap malam itu sesungguhnya genderowo peliharaan arwah suaminya, ”

BACA HALAMAN SELANJUTNYA

Halaman
2 3