Bagi yang belum dikaruniai Momongan, Yuk dicoba Terapi Kelapa bakar ini, InsyaAllah Mujarab

Bagi yang belum dikaruniai Momongan, Yuk dicoba Terapi Kelapa bakar ini, InsyaAllah MujarabDisebabkan hajat beliau sanggup susah payah bawa buah kelapa datang ke rumah. Kasihan dengan penantian 9 tahun, saya penuhi hajat beliau.

Saya doakan agar pertolongan sedikit saya ini dipermudahkan oleh Allah untuk beliau mendapat cahaya mata yang pertama. In shaa Allah.

Aamiin Ya Allah.


  • Mudah Saja Buat Kelapa Bakar
  • Kelapa muda
  • Serai 2 batang
  • Lada hitam 5-6 biji di tumbuk halus


Caranya :

Masukkan serai dua batang dalam kelapa. Ketuk serai tersebut sedikit kemudian masuk dalam kelapa.
  • Selepas itu, masukkan lada hitam yang ditumbuk tadi ke dalam kelapa dan masukkan secubit garam dalam kelap.
  • Kemudian letakkan kelapa di atas dapur gas dan bakar, sebaiknya 12 minit ke 15 minit dengan api yang sederhana.


Selesai Bakar Baca


  • Al Fatihah 3 X
  • Al Ikhlas 3 X
  • Bismillah5 3 X
  • Selawat 3 X


Selesai baca minum.

Sebaiknya Ikut Aturan Ini

Diminum sebelum datang haid. Jika haid datang jangan minum.
Sebaiknya mana yang nak merancang hamil, mula minum selepas habis period. Habis period terus minum sebiji.
Selepas 5 hari buat lagi. Buat berterusan 5 hari sekali sehingga datang period semula. Jika period dah datang terus stop. Cuba buat dalam sebulan je dulu.
Baik juga diamalkan buat pesakit yang ada masalah dalaman seperti cyst, fibroid. Buatlah dengan izin Allah cyst mengecil atau ia akan keluar sendiri

Ini Tanda Ada Gangguan Makhluk Halus

Jika ada gangguan makhluk halus, di dalam perut selepas minum, perut anda akan memulas-mulas, sendawa, muntah atau terkentut-kentut busuk.
Sekiranya ada tanda tersebut, perut anda mengalami gangguan makhluk halus. Sebaiknya dapatkan rawatan Islam berhampiran juga ya.
Semua atas izin Allah. Ini sebagai ikhtiar. Ada pesakit minum sekali pun dah hamil. Ada yang buat banyak kali jika belum rezeki tak juga hamil.

Setakat ini izin Allah ramai saya bantu cara ini dapat membetulkan masalah period, masalah senggugut dan izin Allah banyak pesakit yang berjaya hamil.

Moga perkongsian kecil saya ini dapat beri manfaat pada anda semua. In shaa Allah. Jika anda pernah buat kelapa bakar ini boleh sharekan komen di bawah.

Catatan: Hasil bisa saja berbeda pada tiap orang, tergantung dengan kondisi tubuh seseorang. sebeum mengaplikasikannya sebaiknya konsultasikan terlebih dahulu kepada para ahli/dokter dibidangnya. semua onformasi bersumber dari media online. kami tidak bertamggung jawab apabila terjadi sesuatu hal di luar ekspektasi.

BACA HALAMAN SELANJUTNYA

Halaman
2 3